Zalando Bloggers House

29.08.2014 - 13:31 Ingen kommentarerIgår kom vi til VERDENS fineste slott utenfor Berlin. Det er jeg fra Norge og noen av de største bloggerne i Europa, som alle koser oss sammen her i forbindelse med Zalandos Summer House.

Hele opplegget er fantastisk,  maten, bloggerne og klærne er er bare vakre.. Det eneste er at selv om det er 38 routere her så funker ikke internett.. Errrh..

Disse bildene er fra igår da vi kom og fikk BBQ i hagen.

 

Carin Wester

28.08.2014 - 12:46 Ingen kommentarerFlinke, flinke Carin Wester. Her likte jeg alt. Snittene er kjempefine, fargene behagelige og hele kolleksjoenen er sofistikert samtidig som den er avslappet og kul.

Man ser flere og flere steder at det blir introdusert skjørt over bukser og mange av de svenske designerne, (de danske også for den saks skyld) viste vide bukser i kolleksjonene sine, som nesten kan ligne pyjamasbukser. Fortsatt er det mye croppede dressbukser, oversize jakker og gensere. 

Blue Velvet

28.08.2014 - 12:34 Ingen kommentarer

Jeg kan ikke noe for det, jeg ELSKER fløyel, ikke corduroy da, men speilfløyel i dype farger som vinrødt, mørkegrønt, dypblå og sort.. Derfor er jeg så glad i denne drakten som er så lax å gå i også. Stølheten min slipper ikke tak, så det måtte bli joggesko igår også. Stockholm Fashion Week har vært litt opp og ned denne gangen, noen show ble jeg litt skuffet av fordi det pleier å være så bra. Et jeg virkelig ELSKET var Carin Wester! Hun er så kul og flink, og jeg kunne fylt opp hele garderoben av hennes klær.

Lager post om det snart, også tenkte jeg å vise dere noen av mine favorittsteder i den Svenske hovedstaden.

Idag er siste dagen av moteuken i STHLM, men jeg sitter allerede på flyplassen på vei til Berlin, så jeg fikk tid til å blogge litt.

Forteller dere hva jeg skal i Berlin snart.. 

Sporty Chic hos Bjørn Borg

27.08.2014 - 13:56 Ingen kommentarerJeg må si jeg elsket denne visningen. Den var supersporty selvfølgelig, men hadde mange elementer man fint kan dra med i hverdags garderoben.

Alle modellene kom med helmasker og var så trente at de så ut som superhero tegneseriefirgurer hele gjengen! 

Likte spesielt godt sokkene og piké trøyen.

Nå skal jeg nititte på Schuterman og Mrs. H som er et must når jeg er i Stockholm, hørte rykter om 70%.. hjæælp!

Filippa K

27.08.2014 - 11:51 Ingen kommentarer

Litt skuffa at jeg ikke kom meg på denne visningen til Filippa K. Elsker fargekomboene og snittene på Vår 14 kolleksjonen deres..

Idag er det Carin Wester Cheap Monday og Whyred som står for tur.. 

Foto: Fashionweek.se

Støl og Komfy på Fashion Week

27.08.2014 - 11:40 Ingen kommentarerIgår var vi på Bjørn Borg visning etter middagen på det magiske hotellet vårt på idylliske Skeppsholmen. Visningen var kjempekul, og mye kulere enn jeg hadde trodd. Dessverre var grotten der den ble vist kjempemørk, så det var praktisktalt umulig å få bra bilder.

Men skal få lagt ut en bloggpost fra visningen snart.

Jeg hadde min første Ptime på et år hos fantastiske Lene/Optimal Trening (som akkurat har startet egen treningsblogg)  på mandag, og er ass-støl, det er bare såvidt jeg klarer å skjære brødskiva, så garderoben min er litt sånn deretter, hehe.

Komfyklær og joggesko..

Dette hadde jeg på meg på middag og visning i går. Strikkegenser fra Samsøe, topp fra Alexander Wang, skjørt fra InWear, jakke fra Zara og sko fra Reebok.

Sjalet er fra Beck Søndergaard og vesken fra Moschino.

Idag skal jeg på 3-4 visninger og lover å ta med kamera :P

Ha en nydelig Onsdag!

Stockholm Fashion Week

26.08.2014 - 18:19 Ingen kommentarerDa var jeg på plass i Stockholm, og her skal jeg være til i morgen før turen går videre til Berlin!

Jeg kom nettopp til denne nydelige byen, men det posregner og jeg har bare missmatch klær som er beregnet på myyye varmere klima.. (Skal snart begynne å sjekke været før jeg drar på tur, istedet for å bare anta at alle har samme temperatur som Oslo.. Eh

Har hatt litt dårlig samvittighet for at jeg har vært en dårlig blogger siste dagene, så fant ut at jeg måtte titte innom Lilis en tur, før jeg løper ned til middagen, før det bærer ivei til (motevisning).

Iallefall, ha en nydelig Tirsdag så lover jeg å blogge mer i morgen!

Put a bow on it!

21.08.2014 - 07:27 Ingen kommentarerDere som følger meg på instagram har sikkert sett disse. Sjokkrosa, sjokksøte og sjokkvanskelige å style, hehe.

Jeg har jo som dere har sett ikke slikket særlig med sol denne sommeren, og til disse søtingene hadde jeg jo tenkt å ha knallanes brune bein i en søt sommerkjole.

Jeg må allikevell si at jeg syns de er kule til slitte jeans også, som jeg hadde på meg i går..

ballerinas fra Miu Miu /Icon

Bronze X Leather

20.08.2014 - 21:56 Ingen kommentarerI går hadde jeg sølvbukse på og idag ble det bronsejakke, jeg er som kråka, digger alt som skimrer...

Dagens antrekk består i halvløs denim fra Gina Tricot, strikk og jakke fra Samsøe & Samsøe, sko fra APair og skjerf fra Beck Søndergaard.

Ikveld skal jeg først på motevisning også på sommerfest med jobben. Har selvfølgelig ikke klart å planlegge antrekk, og jeg må stikke rett fra jobb.. Ærhh, what to do!?

Fortsettelse følger.. 

hits