15.04.2014

Old School / New school

15.04.2014 - 16:30 Én kommentar
Jeg er egentlig allergisk mot paraplyer, det kommer nok av at jeg da jeg bodde i London, hadde alle med seg paraply, hver dag, selv om solen strålte fra skyfri himmel.

Uheldigvis for meg lå alle skolebygningene mine i Oxford Street, og da regnskuren kom, og det gjorde den hver dag, ploppet paraplyene opp rundt meg, og jeg følte jeg var nær på å få øynene stukket ut.

Nå ser det ut som skrekken har mildnet seg litt, for i ruskeværet vi har opplevd i Oslo, oppdaget jeg at det slettes ikke er verdens dårligste oppfinnelse.

Old School: Vintage Bruberry jakke, som mamma så oppmerksomt snappet med deg og gav til meg (Snilling)

New School: Min fine nye Givenchy hverdagsveske, som sjefen min sier ser ut som en skoleveske.  

@lilisfashion

15.04.2014

Presseuke

15.04.2014 - 14:04 Én kommentarForrige uke var det presseuke, dvs. At pressebyråene skifter fra vår/sommer til høst/vinter kolleksjonene. Det virker sikkert litt rart for folk flest, og for meg er det hovedsaklig for å se på de nye kolleksjonene og få inspirasjon. Fra gammelt av er det fordi magasinene jobber tre måneder frem i tid, og trenger å låne klær til diverse fotoshoot og andre ting. Det har forandret seg litt de siste årene og fungerer nå også til utlån til diverse kjendiser og bloggere, der de låner ut til eventer eller lignende. Jeg fant mye fint som jeg gjerne kunne tenke meg, men det er jo ikke i butikk før i August, så jeg nøyet meg med å prøve på..

@lilisfashion

10.04.2014

early morning wake-up call

10.04.2014 - 07:05 Én kommentar


Idag er det opp før fuglene synger, jeg skal på fotoopptak et stykke utenfor Oslo, da hjelper det med en vitaminrik grønn gugge, viktig Chanel lektyre og eyepads (jeg ELSKER disse) . 

For flere oppdatertinger følg meg på instagram: @lilisfashion

07.04.2014

Blåmandag

07.04.2014 - 16:26 Én kommentar


Hei og hopp! Håper alle har hatt en nydelig helg! Jeg hadde det supergøy med de fineste jentene fra Stavanger, med jentesnakk og tulleri hele helgen.

På fredag stakk vi innom Mardou & Dean som hadde shoppingkveld, der fikk vi en sniktitt på høstkolleksjonen, og tror du ikke jeg klarte å bestille meg noe fint..(Hjælp!)

Denne olajakken falt jeg helt pladask for, den minnet meg så mye om ungdomskoletia, da jeg hadde en sånn en fra Levi´ s.

Ellers satte helgens strabaser sine spor allikevell, med en telefon i minus, og en lettere blåmandagsangst i magen ser jeg frem mot en hvit måned med grønn juice og hardtrening.

@lilisfashion

04.04.2014

Faded tones

04.04.2014 - 13:55 Ingen kommentarerTGIF! Det er sol, vår og jeg får besøk av en fantastisk venninne fra Stavanger (les. Sandnes :) Her er gårsdagens lyselook.

Genser fra IRO, solbriller fra Raybans, bukse fra Gina Tricot og skoene er gamle.

Nyt dagen FridayPeople!

@lilisfashion

03.04.2014

New Hair

03.04.2014 - 18:01 4 kommentarer

Jeg er så glad, for jeg har funnet VERDENS beste frisør! Jonny som jobber på Siste Mohikaner i Hegdehaugsveien, er en superstar! Jeg har aldri hatt en frisør som forstår akkurat hvordan jeg mener jeg vil ha det, uten å egentlig vite det selv. Jeg er ikke flink med hår, og heller ikke glad i å bruke lang tid forran speilet hverken på sminke eller hår, men med Jonnys klipp er det bare der, helt  Vavavoom! Alt jeg gjør om morgenen er å føne det, ta i litt olje eller glitterspray fra fantastiske Miriam Quevedo også gjør klippen resten. Nå bestemte jeg meg for å bli enda litt kortere og mørk, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! 

@lilisfashion

28.03.2014

Balloons

28.03.2014 - 15:31 2 kommentarerI går var jeg så heldig å få komme på The Grand Opening av Gina Tricots nye butikk i Bogstadveien, jeg hadde selvfølgelig på meg GT fra topp til tå (bortsett fra skoene som er fra Tag Oslo).

Yesterday I attended Gina Tricots Grand Opening of their new store in Bogstadveien in Oslo, so pretty. I managed to steel some of the balloons for my enjoyment. 

@lilisfashion

28.03.2014

The crisp shirt

28.03.2014 - 12:16 Ingen kommentarer

Det er fredag og sol! Jeg elsker enkle skjorter, og en enkel blå stripete skjorte i kombinasjon med boyfriend jeansen er dagens outfit of choice. 

Ha en nydelig dag folkens!

25.03.2014

Black X White

25.03.2014 - 19:39 5 kommentarer

Idag startet jeg dagen skikkelig digg med frokost og moteevent hos Mildh Press. Jeg må innrømme at det var vanskelig å forlate den deilige vårsolen og temperaturen til fordel for pulten min idag, håper helgen blir like fin.

Jeg har forresten fått nye solbriller, er de ikke fine? Jeg blir så glad av å se på dem, de er fra Prada. Buksen er fra Mary Kate & Ashley Olsen for Bik Bok, genser fra Ganni, jakke fra Minimum, og sko fra Addidas.

@lilisfashion

20.03.2014

Getting ready

20.03.2014 - 19:05 2 kommentarerJeg skal på visning for å se Pia Tjelta for by Ti-Mo om få timer. Gleder meg skikkelig, for kjolene ser helt rå ut! 

Jeg har skrevet sak om det, som du kan lese her. Ha en fortreffelig aften!

@lilisfashion

20.03.2014

Stroll

20.03.2014 - 09:28 2 kommentarer

Det er så deilig temperatur ute, jeg elsker før våren og tidlig høst, og det er de beste månedene klesmessig. Strikkegenser, skjørt og de trofaste skinnjakkene. Det er kanskje litt tidlig for bare legger enn så lenge, men skinnjakkefavoritten min fikk se årets lys forrige søndagen. Jeg lever vanligvis i koseklær i helgene, og denne helgen er intet unntak. 

I love this weather, and during the weekend my beloved leather jackets finally got to see alittle ray of lights as well. I usually live in comfy clothes during the weekends, and last one wasn´ t any different. 

Jakke fra hunkydory, bukse fra Minimum, sko fra Nike, topp fra H&M Spring. 

@lilisfashion

hits