Sporty Chic hos Bjørn Borg

27.08.2014 - 13:56 Ingen kommentarerJeg må si jeg elsket denne visningen. Den var supersporty selvfølgelig, men hadde mange elementer man fint kan dra med i hverdags garderoben.

Alle modellene kom med helmasker og var så trente at de så ut som superhero tegneseriefirgurer hele gjengen! 

Likte spesielt godt sokkene og piké trøyen.

Nå skal jeg nititte på Schuterman og Mrs. H som er et must når jeg er i Stockholm, hørte rykter om 70%.. hjæælp!

Filippa K

27.08.2014 - 11:51 Ingen kommentarer

Litt skuffa at jeg ikke kom meg på denne visningen til Filippa K. Elsker fargekomboene og snittene på Vår 14 kolleksjonen deres..

Idag er det Carin Wester Cheap Monday og Whyred som står for tur.. 

Foto: Fashionweek.se

Støl og Komfy på Fashion Week

27.08.2014 - 11:40 Ingen kommentarerIgår var vi på Bjørn Borg visning etter middagen på det magiske hotellet vårt på idylliske Skeppsholmen. Visningen var kjempekul, og mye kulere enn jeg hadde trodd. Dessverre var grotten der den ble vist kjempemørk, så det var praktisktalt umulig å få bra bilder.

Men skal få lagt ut en bloggpost fra visningen snart.

Jeg hadde min første Ptime på et år hos fantastiske Lene/Optimal Trening (som akkurat har startet egen treningsblogg)  på mandag, og er ass-støl, det er bare såvidt jeg klarer å skjære brødskiva, så garderoben min er litt sånn deretter, hehe.

Komfyklær og joggesko..

Dette hadde jeg på meg på middag og visning i går. Strikkegenser fra Samsøe, topp fra Alexander Wang, skjørt fra InWear, jakke fra Zara og sko fra Reebok.

Sjalet er fra Beck Søndergaard og vesken fra Moschino.

Idag skal jeg på 3-4 visninger og lover å ta med kamera :P

Ha en nydelig Onsdag!

Stockholm Fashion Week

26.08.2014 - 18:19 Ingen kommentarerDa var jeg på plass i Stockholm, og her skal jeg være til i morgen før turen går videre til Berlin!

Jeg kom nettopp til denne nydelige byen, men det posregner og jeg har bare missmatch klær som er beregnet på myyye varmere klima.. (Skal snart begynne å sjekke været før jeg drar på tur, istedet for å bare anta at alle har samme temperatur som Oslo.. Eh

Har hatt litt dårlig samvittighet for at jeg har vært en dårlig blogger siste dagene, så fant ut at jeg måtte titte innom Lilis en tur, før jeg løper ned til middagen, før det bærer ivei til (motevisning).

Iallefall, ha en nydelig Tirsdag så lover jeg å blogge mer i morgen!

Put a bow on it!

21.08.2014 - 07:27 Ingen kommentarerDere som følger meg på instagram har sikkert sett disse. Sjokkrosa, sjokksøte og sjokkvanskelige å style, hehe.

Jeg har jo som dere har sett ikke slikket særlig med sol denne sommeren, og til disse søtingene hadde jeg jo tenkt å ha knallanes brune bein i en søt sommerkjole.

Jeg må allikevell si at jeg syns de er kule til slitte jeans også, som jeg hadde på meg i går..

ballerinas fra Miu Miu /Icon

Bronze X Leather

20.08.2014 - 21:56 Ingen kommentarerI går hadde jeg sølvbukse på og idag ble det bronsejakke, jeg er som kråka, digger alt som skimrer...

Dagens antrekk består i halvløs denim fra Gina Tricot, strikk og jakke fra Samsøe & Samsøe, sko fra APair og skjerf fra Beck Søndergaard.

Ikveld skal jeg først på motevisning også på sommerfest med jobben. Har selvfølgelig ikke klart å planlegge antrekk, og jeg må stikke rett fra jobb.. Ærhh, what to do!?

Fortsettelse følger.. 

Autumn Knit

19.08.2014 - 18:36 Ingen kommentarer

Fikk som sagt ikke til å ta bilder idag, men legger med noen snaps av et høstoutfit jeg hadde på meg i studio forleden dag. Elsker disse høstfargene assa, og bootsene fra Mardou & Dean da. ELSK..

Chanel Dreams

19.08.2014 - 14:37 Ingen kommentarer

Idag skulle jeg være flink å blogge, men så glemte jeg minnekortet hjemme, så det får bli litt senere.
I mellomtiden kan dere nyte disse snuttene fra Chanel..  
Hvor kul er ikke høst vinter kampanjen med Cara, skutt av ikoniske Karl Lagerfeld.hits