31.07.2014

Yesterday through my iphone

31.07.2014 - 07:32 Ingen kommentarerSom jeg sa i forrige post så la jeg kamera hjemme igår, derfor må jeg bare unnskylde for grumsete mobilbilder.

Må si at selv liker jeg blogger med litt uproffe bilder innimellom, det er liksom litt mer personlig da... Eller hva syns dere? 

Uansett, Jeg ble ikke mindre shoppingsyk av å springe rundt å titte på og låne klær, og spesielt ikke da jeg ikke klarte motstå å prøve ting (som den fantastiske brune teddy genseren fra Acne) og den er enda bedre i virkeligheten enn det jeg trodde.. Klær asså, jeg skjønner jeg ikke kunne valgt å jobbe med noe annet, jeg blir så oppspilt av fine ting.. 

Også fikk jeg meg "noen" nye sandaler idag.. Shitt, jeg gleder meg til å bruke dem.

Har dere foresten noengang sett noe så sweet som Karl dukka? De hadde en av Coco også (som jeg la ut bilde av på instagramen min), jeg begynte nesten å grine da jeg gikk fra dem, de var så søte.. 

Da jeg kom hjem tok jeg meg en liten vellvære time for å roe meg, haha. Anbefaler sterkt de øyelappene.. Jeg husker ikke helt hva de heter, men skal ta ordenlig bilde av dem i morgen.

30.07.2014

Salg

30.07.2014 - 19:16 Ingen kommentarer
Idag har jeg fartet rundt i butikker og pressebyrå for å style en greie jeg skal gjøre i morgen og på fredag.. Og selv om jeg skal bruke høstvarer gikk det jo ikke an å unngå å ta en titt på salget..

På Eger var det så mye salg, herrejemini så vanskelig det er å holde seg i selen når de selger favorittene mine på 60% og alt er alltid i min størrelse... A curse and a blessing, hehe..

Jeg gadd ikke ta med det store kamera siden jeg skulle ut og style, for det blir så mye å drasse på etterhvert som man går rundt, så det blir noen mobilposter på Lilis nå.. Lager en litta diary om noen få, imens kan dere sikle litt på salgskuppene (jeg ikke gjorde, #gråter)

Blomsterveske fra Givenchy, sko fra Celine, sølvveske fra Proenza Schouler. 

30.07.2014

All Black

30.07.2014 - 10:55 Ingen kommentarerSånn her liker jeg aller best å loffe rundt.. Iført collegegenser, myke jeans, store solbriller og loafers..

Ha en fin onsdag dere!

29.07.2014

Basics

29.07.2014 - 16:30 Ingen kommentarerTok en easy kaffestroll i lunchen idag, trodde selvfølgelig det var helt innafor med jeans da jeg gikk ut døra idag tidlig.. Eh ikke det, sier du? Haha.. Jeg klager ikke, jeg lover!

Nå er det ikke lenge til det begynner å skje ting i motesesongen igjen, og jeg må si jeg virkelig gleder meg, nå er det veeeeldig stille..

Jeg sitter og tenker på moteuker as we speak, men er ikke sikker på hva jeg skal på enda.

Når det er sagt så har det poppet opp så mange fine norske merker de siste årene, så jeg gleder meg sykt til å se hva de viser når de nye kolleksjonene nå blir vist.

Har på meg t-skjorte fra GAP (de har de diggeste bomulls-basicsene), jeans fra Gina Tricot, solbriller fra RayBan, veske frs Givenchy og sko fra Stella McCartney. 

Følg meg på instagram

29.07.2014

Wanted

29.07.2014 - 16:16 Ingen kommentarerSolbriller fra RayBan.. L O V E !

29.07.2014

Casual Monday

29.07.2014 - 07:07 Ingen kommentarerWææh, jeg eeer sååå shoppingsyk om dagen! Jeg har uendelig mange lister på hva jeg vil kjøpe meg, både på salget og av nyheter, og jeg holder på å sprenge.

Men jeg skal prøve å ikke shoppe.. Faktisk er jeg ganske god på å shopblokke megselv, men jeg blir ufattelig frustrert av det. Så frustrert at jeg ligger oppe om kvelden å surfer og lager mapper på desktopen på hva jeg vil ha.. Argh!

Det kan ha noe med at jeg ikke har giddet å hente opp eskene med sommerklærne mine i enda, og at jeg kun har et par lette kjoler og sandaler å velge mellom. Men mest sannsynlig er det fordi jeg vil ha noe nytt. Egentlig vil jeg ha en helt ny garderobe. Sykt egentlig, for jeg har jo altfor mye...

Så hey, dette er litt sånn "old", men det får gå, mandags- jobbeantrekket mitt  bestod av skjorte fra Bikbok, skjørt fra Isabel Marant for H&M, sko fra Prada, veske fra Proenza Schouler og solbriller fra RayBans.

Følg meg på instagram

28.07.2014

Friday Night

28.07.2014 - 07:12 Ingen kommentarer

Goood morgen dere! Håper alle har en deilig mandags morgen. Jeg er tilbake på jobb idag og håper det blir en dag uten noen (skumle) overraskelser :S

Her er fredagsantrekket fra en kveld på byen i Stavanger, forrige uke. 

Kjolen er fra Alexander Wang og skoene er fra Saint Laurent.

Be safe :X

Følg meg på instagram

27.07.2014

Søndagssyssel

27.07.2014 - 22:13 Ingen kommentarerFor en deilig helg det har vært dere! Veldig varmt men så utrolig digg.

Må innrømme at jeg syns det var litt ok at temperaturen gikk ned noen hakk i kveld, så slipper man (jeg) å ta 5 kaldedusjer midt på natten, hehe.

Idag hadde jeg på meg skjortekjole fra Vivikes, belte fra Mos Mosh, veske fra Gucci, sko fra Addidas og solbriller fra RayBans.

Blogges mer i morgen, da er det tilbake på jobb, og godt er det!

Nyt de siste timene av helgen, fintfolk 

XXX

21.07.2014

Beach Bum

21.07.2014 - 14:35 Ingen kommentarer

Håper dere alle koser dere max i finværet, her er dagens beach bag..

Håndkle fra Missoni, bikini fra Cubus, shorts fra Minimum, sandaler fra Aldo, hårolje fra Miriam Quevedo, solkrem fra Dr. Schrammek, solbriller fra Ray Ban, smykke fra Dyrberg/Kern.

Nyt dagen fininger!!! 

17.07.2014

Sneak Peek

17.07.2014 - 00:15 2 kommentarer

EN kjappis av antrekket mitt var alt jeg fikk tid til, mer kommer i morgen tidlig 

Nattis :X

15.07.2014

Windy beach

15.07.2014 - 20:00 Ingen kommentarer


Idag har jeg vært på fineste solastranda. Det var ruskevær, men det gjorde ingenting, det er faktisk veldig deilig og friskt. Kanskje det er vestlendingen i meg som snakker, hehe.

Etterpå hadde vi oss deilig rekelunch på Solastrand Hotell #anbefales !

Genser fra Comme des Garcons/Play (Freudian Kicks), bukse fra By Ti-Mo, sko fra Converse. 

hits